Orhan SÜZEN - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Orhan SÜZEN

1979 yılı Erzurum Oltu İlçesi Karataş Köyünde doğdu.

İlkokulu Karataş Köyü İlkokulunda,ortaokul eğitimine Olur´da başlayıp, Kömürlü Ortaokunda tamamladı.1994 yılında Oltu Lisesinden mezun oldu.2000 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olduktan sonra aynı yıl Erzurum İli Şenkaya İlçesi Sarıyor Köyü İlkokulunda öğretmenlik görevine başladı.2005 yılında Oltu İlçesi Yolboyu İlkokuluna atandı.

2007 yılında alan değişikliği ile Oltu Ticaret Meslek Lisesine Felsefe Grubu öğretmeni olarak atandı.2008 yılında atandığı Oltu Anadolu  Lİsesindeki görevini yürütürken 2010 yılında Tortum İlçesi Şenyurt Lisesine okul müdürü olarak atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır