T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / OLTU - Oltu İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Oltu İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
04428162288
Belgegeçer
04428162265
WEB
https://oltuibnisina.meb.k12.tr
Adres
Yasin Haşimoğlu Mahallesi. Narman Caddesi.No 6 OLTU/ERZURUM
Vizyon
VİZYONUMUZ Oltu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin vizyonu, sağlık sektöründeki ara insan gücü alanında ulusal ve uluslar arası düzeyde saygın ve tercih edilen, alanında değişim ve yenilikçiliğe önder olan, rekabet gücüne sahip, mensubu olmaktan gurur duyulan öncü bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimin amaçlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, manevi değerlerini benimsemiş, teknolojiyi en iyi kullanabilen, kutsal varlık olan insana hizmet etmeyi meslek olarak seçmiş, sağlık sektöründeki gelişmeleri yakından takip edip, bu gelişmelere uyum sağlayabilen meslek elemanı yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz2011-2012 Eğitim öğretim yılında YGS değerlendirmesine göre ilimizdeki tüm meslek liseleri içerisinde ikincilik, Anadolu sağlık Meslek liseleri içerisinde birincilik il geneli tüm liseler arsında 24. lük elde etmiştir.
Öğretmen :17
Öğrenci :210
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :303
Yatakhane Koğuşu :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08.00-16.40
Isınma
KALORİFERLİ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Erzurumdan 07-17 saatleri arası otobüs terminali ve semt garajından Oltuya gelen otobüs ve dolmuşlar mevcuttur.Ardahana giden yol oltudan geçektedir. Diğer komşu illerden aktarmalı olarak gelinebilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezinde devlet hastanesi yanında Narman Ardahan Olur İlçelerinden gelen yolun buluştuğu kavşak noktasında bulınmaktadır.İlçemizde konut sıkıntısı bulunmamaktadır .Kaloriferli dairelerin kiraları aylık 350-500 tl arasında değişmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Erzurum 113 km Narman 30km,Olur 60 km Şenkaya 55 km Tortum 70 km Ardahan 110 km Artvin 160 km Kars 160 km Ağrı 200 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun bir adet spor salonu bulunmaktadır. Öğrencilerimiz çeşitli spor aktivitelerini salonumuzda icra etmektedirler. Okulumuz her sene çeşitli spor müsabakalarında takım halinde mücadele etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır