Nis

Okulumuzda 12. Sınıfların Velilerini sınav hakkında bilgilendirmek ve öğrencilerin durumları hakkında konuşmak üzere veli toplantısı düzenlenmiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 11 ve 12.sinif öğrencilerine yönelik yapılan deneme sınavında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Halk Oyunları gösterisi sergilemişlerdir. Çalıştıran Öğretmenimiz Damla KARABULUT ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Bahar ayın gelmesiyle okulumuz öğrencileriyle Okulumuzu güzelleştirmek ve yeşilleştirmek için okul bahçesi çevresine ağaç dikilmiştir.

Nis

Öğrencilerin başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak, öğrencilerdeki okula uyum sürecini etkinleştirmek ve okulda örnek davranışlar sergileyen öğrenci sayısını arttırmak için okulumuzda örnek öğrenci seçmelerine devam ediyoruz. Mart ayı için seçilern öğrencimiz Hatice KURT. Öğrencimize okulda ve yaşamında başarılar dileriz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı Divan Edebiyatı şiirleri panomuzda yerini aldı.

Nis

11-A sınıfı öğrencilerimizle kütüphanemize yeni kazandırdığımız kitapları barkodlayarak kütüphane sistemi oluşturuyoruz.Yirtilan, tahrib olan kitaplarimızı ise onararak kütüphanemizi güzelleştiriyoruz.

Nis

Okulumuzda son sınıf öğrencilerinin katılımıyla YKS için etütler düzenlenmektedir. Sınava girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Kanser, önlenebilir, erken tanı ile tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bilgi eksikliği, korku, ihmal gibi nedenlerle tanı geciktiğinde tedavi de güçleşmektedir. Aynı zamanda sosyal, psikolojik, ekonomik yönden de hasta, hasta yakınları ve toplumun önemli bir kısmını etkileyebilmektedir. Bu önemli sağlık sorununa halkın dikkatinin çekilmesi, toplumun kansere yönelik bilincinin arttırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası olarak belirlenmiş olup her yıl düzenlenen etkinlikler kanser mücadelesinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır.

Nis

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.

Mrt

Öğrencilerin başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak, öğrencilerdeki okula uyum sürecini etkinleştirmek ve okulda örnek davranışlar sergileyen öğrenci sayısını arttırmak için okulumuzda örnek öğrenci seçmelerine devam ediyoruz. Şubat ayı için seçilern öğrencimiz Zehranur KIZIL. Öğrencimize okulda ve yaşamında başarılar dileriz.

Mrt

Başta kütüphanecilerimiz olmak üzere, tüm kitapsever vatandaşlarımızın 60. Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, bu haftanın kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da artmasını temenni ediyoruz. Unutmayalım ki kitaplar sessiz öğretmenlerdir.

Mrt

25 Mart Oltu'nun Kurtuluşunun 106. yılı etkinlikleri kapsamında Okulumuz İlçe'ye Kutlama Programı düzenlemiştir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan programda Şiirler, Temsili Göç gösterisi, Tiyatro gösterisi, Halk Oyunları,Oltu Türküleri Seslendirilmesi yapılmıştır.

Mrt

25 Mart 1918 inancın, azmin ve fedakarlığın sembolü olan bu zaferin yol dönümünde tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.