Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde “Yeşilay Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir.

Mrt

Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında Okulumuzda Mart ayı için en temiz sınıf olarak 11-A sınıfı seçilmiştir. Her ay okulun en temiz sınıf seçilecektir, etkinlikte bütün sınıflara başarılar dileriz.

Mrt

"Sağlıklı Besleniyorum" Projesi kapsamında Okulumuzda her Pazartesi ve Cuma ders öncesi öğretmenlerimiz eşliğinde spor yapılmaktadır. Fiziksel aktiviteler öğrencilerin hem zihinsel hem de bedensel sağlıkları açısından önem arz etmektedir.

Şbt

Okulumda Sağlıkli Besleniyorum Projesi kapsamında öğrencilerimiz okul panosu hazırlamışlardır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz deyim ve atasözlerimizi resimlerle anlattılar.En güzel anlatımlar okul panomuzda yerini aldı.

Şbt

Okulumuzda 12. Sınıf öğrencileri için Türkiye Geneli Deneme sınavı yapılmıştır.

Şbt

Kızılay, gönüllülük ve karşılıksız yardımseverlik ilkeleriyle, durup dinlemeden Türkiye ve Türk Milleti için çalışır. Afetler ve acil durumlarla ilgili konularda yanlış bilinenleri düzeltmek, doğru bilinenleri pekiştirmek ve unutulanları yeniden hatırlatmak amacıyla, bugün Okulumuza gelerek uygulamalı bilgilendirme semineri düzenlemişlerdir. Gençlerin depremler hakkında bilmesi gerekenleri, yapması gerekenleri hatırlatmışlardır.

"Afetlerde yaşadığımız acıları unutmayın, unutturmayın" sloganıyla hareket ederek gençlerin bilmesi gerekenleri tekrarlamışlardır.

Şbt

II. Dönemin İlk TYT sınavı yapılmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Sözlükte “yukarı çıkmak, yükselmek” anlamındadır. İslam inancına göre, Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandilimiz Mübarek olsun!

Şbt

Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı. Depremin yıl dönümünde yitirdiğimiz her bir cana Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.